Despre client

De când colaborăm

Ana a venit către noi în Decembrie 2021 cu dorința de a o ajuta în a-i crea identitatea vizuală pentru cabana Bilbor Chalet și pentru a găsi modalitatea potrivită prin care să o promoveze.

Am rezonat din prima clipă fiindcă am împărtășit valori comune. A zis că ne-a ales fiindcă a văzut în noi că „voi nu aveți doar un business generator de profit, ci investiți autentic energie și pasiune, iar asta se simte”. A fost important acest detaliu pentru Ana și Marin fiindcă Bilbor Chalet e un vis devenit realitate, un vis construit cu efortul unor familii întregi, oameni implicați și iubitori.

Servicii oferite

Bilbor Chalet este unul dintre proiectele la care am lucrat cu mare drag. Am construit brandingul și mesajele de comunicare, am făcut planul printr-o strategie de marketing și am implementat website-ul.

Ce spune clientul despre colaborarea noastră?

„Colaborarea cu MabIT este una extraordinară, mereu peste așteptări.

De departe, punctul forte este echipa minunată din spatele MabIT, formată din OAMENI care lucrează cu profesionalism, seriozitate și multă pasiune, pentru ca orice proiect care trece prin mâna lor să fie unul PERFECT.

Pun întrebările care trebuie, aleg răspunsurile care trebuie și caută toate soluțiile posibile care duc la creșterea companiei tale.

Așa a fost și în cazul nostru, au crezut în proiectul nostru, am colaborat exemplar, am crescut și ne bucurăm de rezultate! Mulțumim, MabIT!”

Manualul de brand cuprinde următoarele:

Alte câteva print screens din manual:

Simulări pe diferite materiale

După ce am livrat tot ce am promis, Ana și Marin au simțit să ne mulțumească invitând toată echipa la cabană și astfel am avut ocazia să ne cunoaștem mai bine. Am simțit o satisfacție și o bucurie incredibile în momentul în care ne-am văzut „munca live”, adică toate simulările de mai sus au devenit realitate. Suntem recunoscători pentru toate proiectele la care contribuim!

Invitația pe care am primit-o de la Ana, la Bilbor Chalet, este dovada că ajungem să dezvoltăm o relație cu clienții noştri, mai mult decât una profesională, că ajungem să ne cunoaştem ca oameni în primul rând.

Strategia de marketing a fost construită urmând structura:

Ne dorim clienți pe termen lung, alături de care să creștem împreună și ne bucurăm să avem parte deja de astfel de colaborări precum cea cu Bilbor Chalet.

Serviciile de marketing le oferim în mod personalizat pe baza unor ședințe de consultanță în prealabil. Prin #Hire_a_MabIT punem la dispoziție resursele prin care afacerea ta să fie promovată corect și eficient.

Cere o ofertă AICI.

ro_RO