Despre client

De când colaborăm

Am început colaborarea la sfârșitul lunii Februarie 2022 și în prezent putem spune că am dezvoltat o relație foarte frumoasă extinsă pe mai multe planuri.

Mihai a venit la noi deoarece simțea că Societatea Română de Radiestezie și Inforenergetică avea nevoie de o nouă direcție și de o altă identitate. În urma briefurilor și a discuțiilor am reușit să rebranduim o organizație care avea aceeași imagine din 1990. A fost provocator să putem mulțumi persoanele cu vechime în organizație, dar și pe cei tineri care își doreau o perspectivă nouă.

Servicii oferite strategie de marketing

Am început așadar această colaborare cu dezvoltarea unui rebranding, conturat într-un manual de brand și cu o strategie nouă de marketing.

Am lucrat și la un webdesign.

Am continuat cu implementarea strategiei pe canalele:

Ce spune clientul despre colaborarea noastră?

„Am ajuns să colaborăm pentru că aveam nevoie de ajutor pe parte de content writing, iar apoi m-am convins de profesionalism și de expertiză și am ajuns să extindem colaborarea. Îmi este ușor să lucrez cu MabIT fiindcă am toate răspunsurile într-un singur loc. Am apreciat proactivitatea și promptitudinea în soluționarea tuturor cerințelor.”

Before

After

Manualul de brand cuprinde următoarele:

Alte câteva print screens din manual:

Simulări pe diferite materiale

Strategia de marketing a fost construită urmând structura:

Fricile și frustrările avatarului de client ideal

Ne dorim colaborări pe termen lung. Societatea Română de Radiestezie și Inforenergetică beneficiază încă de Servicii de marketing, cât și de Servicii IT și ne bucurăm că putem să contribuim la creșterea și succesul organizației.

Serviciile de marketing le oferim în mod personalizat pe baza unor ședințe de consultanță în prealabil. Prin #Hire_a_MabIT punem la dispoziție resursele prin care afacerea ta să fie promovată corect și eficient.

Cere o ofertă AICI.

ro_RO