Despre client

When love meets passion = true cofee love.

Doi iubitori de cafea conduși, plecați în lume în căutarea celei mai gustoase și aromate cafele pe care să o împărtășească cu cei mai apropiați prieteni și cu întreaga familie a iubitorilor de cafea.

Locuiesc în Costa Rica și au vizitat plantații, au degustat și au luat contact direct cu prăjitori și degustători de cafea, de la care au învățat și au adunat informații. Cloud Mountain Coffee este rezultatul acestor căutări.

De când colaborăm

Florin și Ștefana au venit către noi în Februarie 2023 și nu am putut să nu observăm pasiunea lor pentru cafea. Aveau deja colaborări nu prea reușite cu alte agenții de marketing și erau dezamăgiți că nu găsesc un partener alături de care să crească, simțeau că nimeni nu vrea să-i ajute.

Servicii oferite

Strategia de marketing a fost construită urmând structura:

Ne dorim clienți pe termen lung, alături de care să creștem împreună și ne bucurăm să avem parte deja de astfel de colaborări precum cea cu Cloud Mountain Coffee.

Serviciile de marketing le oferim în mod personalizat pe baza unor ședințe de consultanță în prealabil. Prin #Hire_a_MabIT punem la dispoziție resursele prin care afacerea ta să fie promovată corect și eficient.

Hai să ne cunoaștem aici AICI.

ro_RO